– Hva kan man gjør på sommeren?

– Bade!

– Hva mer?

– Spille fotball!

De fire unge skuespillerne Endre Clemens Hoff, Live Moen Johannessen, Bjarte Klevberg, Sigbjørn Innjord Thomassen og Carline Johansen fikk gode svar fra ungene på hva man kan gjøre hvis man ikke har internett-tilgang med sin nettbrett og andre tekniske nettduppeditter under premieren av den 45 minutts lange teaterforestillingen «Reisebyrået: Ikke Klikk!» onsdag kveld.

I sin hule hånd

De hadde med andre ord ungene og publikum i sin  hule hånd fra start til slutt og utviste spilleglede på høy nivå. Ettersom forestillingen skal fremføres hver ettermiddag, helt fram til søndag, så skal jeg ikke røpe noe mer om teaterstykkets innhold, men kort fortalt er  hovedtemaet hva man kan gjøre  hvis internett plutselig blir borte og man ikke kan reise bort på ferie.

Sjarm og spilleglede

Alle som liker humor og god teater med flott livemusikk, bør ta turen til lokalet Nr. 17 og se hva disse kreative ungdommene har laget. Det tror jeg ikke noen vil angre på. Sammen utviste de stor spilleglede med en enorm sjarme og sikkerhet. Stykket inneholder humor for både barn og voksne, og i sum så ble det en artig og koselig knapp time med et innhold som alle vil like.

Gledet publikum

Med tanke på at de involverte har skrevet både manus, musikk og alle de kreative løsningene til stykket selv, så kan man ikke bli annet enn å bli imponert. De strålte med en stor dose scenesjarm og den gleden smittet over på publikum fra start til slutt i det lille intime lokalet midt i Alta sentrum.