Tirsdag kveld gikk den kontroversielle kjendisbloggeren Rannveig Heitmann ut på sin egen blogg og skrev at hun blir trebarnsmamma før året er over:

– Har vært mange rykter om graviditet i det siste, og tenkte jeg bare skulle gå ut og bekrefte det hele. Om noen måneder blir jeg trebarnsmor og Willem blir tobarnspappa! Så dere drittslengere hadde rett, det er en liten lillebror eller lillesøster på vei.  Og vi gleder oss masse, opplyser hun på bloggen.

Hun fikk for under fem måneder siden sitt andre barn, tilbake i september i fjor.

Var løgn

En dag etterpå, kom imidlertid beskjeden om at det hele var løgn.

– Så, alle dere som gikk fem på og gratulerte meg med søte gratulasjoner, beklager, men tusen takk for fine ord likevel, melder bloggeren.

Alta-jenta, som skapte oppstyr da hun stilte naken kort tid før jul, har en av Norges mest leste blogger, med over 20 000 daglige brukere.

Hun har tidligere deltatt i TV Norge-serien «Unge mødre» og «Charterfeber» på TV3.

Den kontroversielle Alta-jenta har nylig skapt stor debatt etter at hun gikk ut og sa at barn har det best med merkeklær, og at fattige mødre kun er misunnelig fordi hun har råd til å kjøpe merkeklær.

– Hardt miljø i Alta

Heitmann rettet også nylig kritikk mot nybakte mødre som lar seg selv forfalle etter en fødsel.

– Det verste som finnes er jo mennesker som lar seg selv forfalle totalt kun fordi de fikk barn, og begrunner sin overvekt deretter, har Heitmann tidligere meldt på sin blogg.

Bloggeren flyttet fra Alta for litt over et år siden.

– Alta er en drittplass og en rykteby. Det er veldig hardt miljø her også. Jeg vil absolutt ikke at mine barn skal vokse opp her, har Heitmann tidligere fortalt Altaposten.

Altaposten har forsøkt å komme i kontakt med Heitmann for en kommentar i sakens anledning, men hun har ikke besvart våre henvendelser.