Med rundt 700 besøkende per dag er avtroppende festivalsjef for Sørøyrocken, Ken Arne Brox, veldig fornøyd med årets festivitas.

Tror på overskudd

– Det var noen få billetter som ikke ble solgt til torsdagen og fredagens konserter, men ellers var det fullt. Det var også fullt i fjor, så vi er strålende fornøyd med oppslutningen, sier Brox fornøyd.

Han tror de gode besøkstallene også i år vil gi festivalen et overskudd.

– Om vi går i pluss er for tidlig å svare på. Vi har mange regninger som skal betales de kommende månedene, men jeg kan ikke tro annet enn at det også i år blir overskudd, mener Brox.

Nye fjes

I år sier han at det kom mange nye fjes på festivalen og at det lover godt for neste år.

– Alle tilbakemeldingene har vært av det gode slaget og i år kom det også mange publikummere som ikke har vært på festivalen tidligere. Flere av disse sa til meg at de angret på at de ikke har vært her tidligere og at de skal komme tilbake neste år. Bedre skryt enn det kan man ikke få, sier Brox.

Flere sideprogram

Men selv om festivalen var en suksess, så skal de ikke utvide.

– Vi har funnet en god oppskrift på det hele, og vi satser på å levere kvalitet. Vi skal ikke bli større, men bedre. Vi ser nå på om vi skal fylle inn flere små arrangement per dag, men stort sett skal vi kjøre samme opplegg neste år. I år hadde vi også nye ting på programmet. Blant annet en kulturhistorisk vandring på øya, samt en blueskonsert på fiskebruket der vi hedret fiskerne som har verdens farligste yrke. Slike små sideprogram skal vi lage flere av fremover, sier Brox.

Takker av

Han takker nå av som festivalsjef og leter etter en erstatter.

– Det er vemodig, men jeg skal jobbe tett med Sørøyrocken fremover uansett, så det er ikke så veldig trist at jeg gir fra meg stafettpinnen. Nå starter jobben med å finne etter en ny rockesjef, sier den avtroppende festivalsjefen.