Den vesle festivalen Sørøyrocken er på utkikk etter flere frivillige til sommerens eventyr på Sørvær. Festivalen, som i år går av stabelen melllom 23. og 25. juli har jevnt over hatt greit med frivillige til å bistå, og nå er de i gang med rekrutteringen til årets utgave.

– Torsdag denne uka inviterer vi til en liten event på Barila. Det hele starter 18.00 og varer et par timer. Her vil vi gi all nødvendig info som trengs i forhold til å bli med i Sørøyrockens mannskap, sier Elisabeth Lyng.

Hun håper frieriet til altaværingene vil være nok til å sikre festivalstarten. Tidligere år har dette gått glatt, og håpet er at man også i år vil få nok frivillige:

– Siden oppstarten i 2012 har vi hatt godt over 100 frivillige hvert år, og mange av dem kommer fra Alta og omegn. Vi ønsker å møte de som jobber med oss eller ønsker å jobbe med oss i god tid før festivalen starter, sier hun.

Torsdagens infokveld avsluttes med den ukentlige musikkquizen, som vil gjøres med en liten vri – det blir nemlig en rekke spørsmål om Sørøyrocken – og premiene til vinnerlaget sponses også av festivalen.