Byens største rockescene har ved flere anledninger vist at den kan levere glimrende lyd til de store konsertopplevelsene. Fredag skulle El Cuero ta opp låter til nytt livealbum og forventningene sto i taket før gjengen gikk på scenen. Etter oppvarming fra lokale talenter i Approaching Pluto gikk gjengen på scenen med låta Stay og publikum lot seg ikke be to ganger før det var godt med liv foran scenen.

For undertegnede ble konserten en fin opplevelse, men det er sjelden denne anmelderen får så mange tilbakemeldinger fra publikum under veis. Hovedtema var lyden som flere opplevde som grumsete der vokal og andre elementer ble vanskelig å skille fra hverandre. Problemet var nok at volumet ble skrudd litt for høyt opp denne kvelden. Enkelte mente at dette deretter ble skrudd ned i løpet av forestillingen, men undertegnede syntes aldri det ble helmaks audio for El Cuero.

Heldigvis har bandet både sjarme og låtmateriale nok til å skape god stemning selv om bandet skulle spille gjennom en gammel radio. Mange nummer under konserten ble hentet fra den relativt ferske plata Victors Justice som er mer poppete enn det vi kjenner fra bandet tidligere, men også cover fra The Black Keys og godbiter fra tidligere utgivelser ble presentert det entusiastiske publikumet.