ØNSKEREPRISE: Avtroppende festspillsjef Birger Carlsen så etternavnsbror Petter imponere publikum på scenen i sentrum av Harstad. Foto: Lars Richard Olsen

Han og musikerne kom tidlig på dagen og reiste igjen kort tid etter opptredenen. Men i løpet av timen han sto på festspillenes utescene rakk Petter Carlsen å sjarmere flere hundre oppmøtte og selge plater.

Som vanlig startet artisten alene på scenen, og den gode stemmen og gitarspillet tok all oppmerksomhet i Generalhagen i Harstad. En lokal musikkjournalist var blant dem som fant det vanskelig å haste av sted til neste forestilling. Både han og undertegnede er enig: Petter Carlsen og bandet blir bare bedre og bedre.

Gamle sanger vi kjenner godt fikk selskap av nytt materiale fra den fremdeles ferske plata. Den solgte han forresten 15 stykker av etterpå, noe artisten selv mente var veldig bra.

Fra sidelinjen sto avtroppende festspillsjef Birger Carlsen og nøt sammen med de oppmøtte. Petter Carlsen hadde denne gangen med seg Kristian Vibe på bass og Vetle Holten på trommer.

Nå ser artisten fram mot flere spillejobber i Norge, blant annet på Aronnesrocken i Alta.