Eva Weel Skram og ”gubben” Thomas Stenersen er kulere enn de fleste i bransjen, men det forblir noe uforløst over Eva & The Heartmakers.

Duoen utstråler selvtillit og har et internasjonalt tilsnitt over både image og lydbilde. Dominoes fra 2011 fikk spellemannsnominasjon og man kunne mer enn ane at en stor hitlåt var i støpeskjea. Singelen Johanna er en spretten popsak, men virker litt i letteste laget for å bane vei i jungelen.

  • Hør låtene i spilleren til høyre

Det kan se ut som de gjør et ærlig forsøk på å skape et mer autentisk lydbilde, men det blir fortsatt Briskeby-pompøst. Hangen til å dysse ned melodilinjer med mer eller mindre vellykkede syntheffekter er åpenbar. Det blir rett og slett masete når det skal pakkes for mange elementer inn i låtene, ikke ulikt den trenden vi ser for Melodi Grand Prix i øyeblikket.

Her er låter som fortjener anerkjennelse, bevares, men det kan virke som om store ambisjoner på død og liv skal kles med kunstneriske paljetter. Da er steget til 80-tallets badtaste-partyer skremmende kort - og det er vel strengt tatt da duoen ble født.

Eva & The Heartmakers. Foto: Cover