Å være første artist på klubbene etter at det er ferdigspilt på Aronnesrockens utescene er ikke helt enkelt. Folk har ikke ennå rukket å komme seg til byen, de få som er på stedet har lyst til å prate og er kanskje ikke maks konsentrerte.

Sånn var det da siste skudd på Bremnes-treet gikk på scenen lørdag kveld på City scene.

Noen rolige låter fenget ikke publikums oppmerksomhet i starten, men så begynte det å skje noe.

God teft

Det skulle bare mangle. De gode melodiene, det fantastiske samspillet og Kajas utrolige stemme kan man ikke ignorere.

Ikke bare har Bremnes en teft for stemninger og låtkonstruksjon, hun er også en drøm å følge på scenen. Med seg hadde hun et drømmeteam av en bassist og perkusjonist som også gjorde sitt for at dette ble en uforglemmelig konsert.

Ikke minst bassist Lars Tofte imponerte sterkt under konserten med sitt vanvittige effektbrett og suggererende spill.

Spilt ble selvsagt hitten Peanuts & Jellybeans, men best stemning ble det helt på slutten da artisten inviterte publikum med på allsang mens hun spilte på et instrument undertegnede ennå ikke helt har fått identifisert (se bildet).

Håper på Kari

Mens både Ola, Lars og Kari har gjestet Alta tidligere var det en glede å se Kaja Bremnes følge etter. Det har lenge vært en fin tradisjon å møte Bremnes-familien på festivalen, og det håper jeg Aronnesrocken får til også neste gang.

Kanskje kan Kari stikke innom på dagtid til familiekonserten? Når vi tenker etter passer hun nok best i klubbsammenheng, men bra blir det uansett hvor hun står. Det har nemlig vært for lenge siden hun var her sist.

ALLSANG: Siste låt i konserten ble en fin og rolig låt der publikum ble invitert på allsang. Nå håper anmelderen at også denne Bremnesen blir vant til å stikke innom Alta og Aronnesrocken. Foto: Lars Richard Olsen