Icebreaker, og Agnete K. Johnsen, tok Norge med storm under årets Melodi Grand Prix. Hun skal dermed representere Norge i Eurovision song contest i Stockholm i mai. Og hva er vel da mer passende og eksotisk og enn å lage musikkvideo fra  vidda?

Resultatet ble at hun for knappe to uker siden trosset vær og vind for å spille inn musikkvideoen, som forhåpentligvis tar Europa med storm.

– Jeg ønsker å formidle låten i en pakke som gjør den eksotisk og spennende for Norge og verden, fortalte Johnsen til VG i anledning innspillingen.

– Magisk der ute

På to hektiske dager filmet regissør Elle Márjá Eira og Ken Are Bongo på hjemplassen i Nesseby, og i Sorrisniva ishotell i Alta.

– Med musikkvideoen ønsker vi å videreføre dansen og det hun fremførte på scenen under Eurovision. Vi håper at den er med på å gi en ekstra dybde til sangen – da passet det utmerket gjøre opptakene inne på ishotellet, forteller Eira om ideen.

Takker de lokale

For at alt gikk som det skulle, ønsker Eira å takke både Sorrisniva og lokale filmfolk som var med på prosjektet.

– Alle har vært veldig positive og samarbeidsvillige. Det flott at vi på kort tid klarte vi å samle filmfolk fra Nord-Norge. Samtidig så er vi er veldig takknemlige for at vi fikk komme og filme på ishotellet, avslutter Eira.

Musikkvideoen slippes ikke før lørdag 2. april, men du kan få med deg sangen her: