A-sporten deler denne sesongen ut stjerner til de tre Alta IF-spillerne vi mener er best i kampene. Trenerteamet har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens A-sporten og Radio Alta tar sjefsavgjørelsen når Alta IF spiller hjemme.

Søndag møtte Alta IF serieleder Tromsdalen på TUIL Arena, og gjestene fra Nordlysbyen tapte 0-3. Alta IFs trenerteam mener følgende spillere fortjener stjerner etter denne matchen:

Tre stjerner: Christian Reginiussen

Christian Reginiussen Foto: Altaposten

Gikk foran i duellspillet på midtbanen og leverte en sterk match både offensivt og defensivt. Viste moral og tilstedeværelse som smittet over på lagkameratene. Hans klart beste kamp denne sesongen.

To stjerner: Mats Frede Hansen

Mats Frede Hansen. Foto: Mika Hætta

Var flink til å støte tett opp i TUIL-spissene slik at de ikke fikk produsert særlig med sjanser. Duell- og plasseringssterk, og tok med det brodden ut av TUILs angrepsspill. Bedre enn på lenge.

En stjerne: Magnus Nikolaisen

Magnus Nikolaisen. Foto: Mika Hætta

Var mye involvert og skapte en god del offensivt, men la også ned mye arbeid bakover på banen. Har helt klart blitt en mye bedre lagspiller siden i fjor. Kanskje Alta IFs beste spiller så langt i år.