BULs håndballherrer møtte lørdag topplaget Boidø 2. Etter en overbevisende 33-31-seier tok BUL et langt steg mot målet om topp tre i 2. divisjon, som gir plass i den allnorske 2. divisjonen neste sesong.

BULs spillende trener Ole Henrik Kristiansen var svært fornøyd med prestasjonen. – Vi flyr melkeruta tidlig lørdag morgen, og rekker såvidt å hive i oss mat før kampen. Oppladningen til kampen kan ha bidratt til at vi startet noe tregt, og kommer under med fire til pause. Vi ligger på et tidspunkt under med fem mål i andre omgang. Etter en timeout girer vi om og guttene så ut til å få en ny giv. Da viser vi klassespill og vinner til slutt med to mål.

I morgen venter Gravdal på motsatt banehalvdel. Vinner BUL den vil de være a poeng med Harstad på andreplass.–De er et lag med voldsom entusiasme og glød, og har med seg et like entusiastisk publikum. Jeg mener likevel at det er et lag vi bør slå. Vinner vi her og slår Harstad tør jeg å påstå at topp tre skal være i rute. Han gleder seg over å ha fått Brage Brendgen tilbake i blått.– Han viser i dag hvorfor jeg mener at han er divisjonens beste linjespiller med sine åtte mål. Han er gull for oss og kommer helt sikkert til å bli avgjørende i kampen om topp tre. Han har fått en ny glød etter overgangen fra Alta IF.