Det er søndag og nok en gang klart for kamp for Altapostens unge, lovende E-sport utøvere. Klokken 20.00 møtte de 3. plassen i Good Game-ligaen: Elkjøps datakrigere.

I tillegg til kjente fjes som Bjørn Martin Lyng, Kirill Framnes-Hansen og Dennis Bjerring, hentet Altaposten denne gangen inn forsterkning i Aleksander Johansen og Kim-Håvar Heggedal Rasmussen på grunn av sykdom.

Aleksander er et kjent fjes på Altapostens plattformer, da han ofte er å finne som kommentator for Mediehuset Altaposten. Kim-Håvar på sin side er et av de mye omtalte medlemmene i fanklubben til Altaposten Overtime.

– Vi har brukt tiden godt etter forrige ukes nederlag og har hatt møysommelig rekruttering til bedriftslaget. Vi har saumfart våre rekker og funnet det vi mener er en god match for Altaposten Overtime, sier dagens lapkaptein Dennis Bjerring.

Etter forrige ukes nederlag mot Buskerud VGS og en foreløpig solid sisteplass, var kampspiriten likevel på topp.

– Selv om vi tapte 32–0, så tar vi ikke det med oss til denne kampen. Det er en ny kamp med blanke ark og jeg føler på meg at i dag er dagen, sier en optimistisk Kirill Framnes-Hansen.

Kommentator Stefan Ravn Witte-Strifeldt var selvfølgelig på plass og fulgte kampen fra sidelinja sammen med Martin Hovden.

Altaposten Overtime stilte med følgende lag:

  • Raineman: Bjørn Martin Lyng, journalist

  • pepperkakemix: Dennis Bjerring, journalist

  • Xles: Aleksander Johansen, kommentator

  • svnnyday: Kirill Framnes-Hansen, produsent

  • xorgic: Kim-Håvar Heggedal Rasmussen, cheerleader