Tom Nordlies nye klubb tok i forrige uke kontakt med Alta-gutten.

– Jeg skal i møte med Lillestrøm på onsdag. Foreløpig vet jeg ikke helt hva det innebærer, men det er selvfølgelig veldig smigrende og artig at man blir lagt merke til. Jeg vet ikke om noen har tipset dem om meg, eller om de har sett meg spille, forklarer Granerud.

Interessant

Han medgir at drømmen er spill i Tippeligaen.

– Man vil jo spille på et høyest mulig nivå, og det er klart at det er interessant dersom de vil ha meg dit, men foreløpig er det langt frem. I første omgang antar jeg at de vil ha meg med å trene med dem, sier han.

LSK-interessen kom overraskende på 22-åringen.

– Jeg har jo trent med Skeid til nå, men har foreløpig ikke hørt noe konkret fra dem. Akkurat hva det betyr ønsker jeg ikke å spekulere i.

Avskriver Alta

Spill for Alta IF er ikke særlig aktuelt for Granerud.

– Det medfører at jeg må flytte hjem, så det er vel tvilsomt om jeg spiller for dem neste sesong. At tilbudet jeg fikk ikke var særlig godt gjør det ikke akkurat noe mer interessant å flytte hjem, konstaterer han.

Til helga blir det imidlertid trening med de blågule.

– Jeg skal på samlingen til Alta IF i helga. Det passet bra i og med at jeg uansett er hjemme da. Jeg får prøve å vise meg litt frem, ler han.

Ingen i Lillestrøm med kjennskap til saken var tilgjengelig for kommentar før Altaposten gikk i trykken.

SMIGRET: Lillestrøm har kontaktet Andreas Granerud for å få i stand et møte. Dersom sjansen skulle by seg er han ikke fremmed for spill i eliteserieklubben. Foto: Arne Reginiussen