I tillegg til nordnorsk seriespill og diverse turneringer stiller BUL også med lag i Regionserien for J16-lag. Det betyr at de møter lag fra hele regionen, som i Region Nords tilfelle strekker seg til Trøndelag, Sunnmøre, Nordmøre og Romsdal.

BUL-jentene fikk en tøff start på seriespillet med tap borte mot Junkeren og NOR i midten av oktober. Sist helg var det klart for to nye matcher, denne gangen i Trondheim. I første kamp ble det 13–21-tap mot Charlottenlund.

I lørdagens andre match skulle det imidlertid løsne for blåtrøyene fra Bossekop. Anført av syvmålsscorer Rikke Oskal vant BUL 26–22 mot Kristiansund og sikret seg sine to første poeng i Regionserien.

– Med 10 spillere på laget har jentene hatt to tøffe kamper der det ble en seier og et tap. Jentene sender en takk til sine dyktige trenere Tove og Renate, samt til sponsorer og andre som bidrar økonomisk slik at denne type turer kan gjennomføres. Hilsen en glad og fornøyd gjeng med BUL-jenter, skriver Hanne Eliassen i en e-post til Altaposten.

De øvrige målene i kampen mot Kristiansund ble scoret av Line Røst (4), Helin Ismael Omar (3), Kaja Bæhr Bjørkli (3), Ingrid Eliassen Johansen (3), Lena Romsdal (2), Susanne Nilsen (2), Eline Lilleeng og Kaisa Pedersen Winther. Sina Bartholdsen voktet målet for bossekopingene.

Helin Ismael Omar var BULs mestscorende spiller i oppgjøret mot Charlottenlund med fem fulltreffere.

Det er totalt 12 lag som deltar i Regionserien J16. BULs neste kamper er mot Byåsen og Molde. Kampene spilles i Åsheimhallen like utenfor Trondheim lørdag 11. februar.