Svømmestevnet Kirkenes Open ble gjennomført i Barentsbadet i Kirkenes sist helg. Alta svømmeklubb var godt representert, og gjengen fra Nordlysbyen markerte seg med en rekke gode resultater.

– Det var mange gode prestasjoner av alle sammen, og alle var enige om at det var en god helg. Blant annet har Ariane-Angelica Wold Heitmann gjennomført sitt første stevne som approbert og hun var kjempeflink. Katarine Wold Heitmann har på sin side klart alle LÅMØ-krav. Vi gratulerer, skriver svømmeklubben på nett.

– Dette var et vel gjennomført stevne av alle sammen. Dere er gode, fastslår Alta svømmeklubb. Foto: Alta svømmeklubb

Ifølge resultatsiden Medley.no plukket Alta-svømmerne med seg 24 gull-, sølv- og bronsemedaljer.

– Det ble satt flere personlige rekorder og sanket inn mange medaljer. Alle har svømt stafett og hatt det gøy. Wassim Rayan og Kaja Mathisen kvalifiserte seg til supercup og imponerte med pallplasseringer – henholdsvis sølv og bronse. Kaja mottok også bestemannspremie for ung junior. Dette var et vel gjennomført stevne av alle sammen. Dere er gode, fastslår Alta svømmeklubb.

Det var god stemning i Alta-troppen som tilbrakte helga i Kirkenes. Foto: Alta svømmeklubb

Klubben ønsker også å rette en stor takk til både sjåfør og samarbeidspartner.

– Takk til supersponsor Nordlys Elektro AS og superpappa Jørn Tormod som sørget for sjåfør, bil og henger slik at både alle utøvere og bagasje kom seg til Kirkenes. Og tusen takk for et kjempefint arrangement, Kirkenes svømmeklubb.