Råsterk borteseier for BUL-damene

BULs fotballdamer tok med seg tre poeng hjem fra TUIL Arena.

Eirun Elise Lorentsen Lyngedal og lagvenninnene i BUL har fått en strålende start på sesongen.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

TUIL - BUL 1-2:

Etter cupkamper mot Porsanger og Fløya tidligere denne måneden startet BUL seriespillet med 7-2-seier hjemme mot Polarstjernen for en uke siden. Nora Pernille Hindenes Ingilæ (3), Mari Ek Esjeholm (2) og Emmy Olsen (2) sto for hjemmelagets scoringer i sesongåpninga.

Søndag var det klart for BULs første bortekamp i 2. divisjon avdeling 8, og denne gangen var det Tromsdalen som sto på motsatt banehalvdel. TUIL slo Fløyas andrelag 4-0 i deres første kamp for året, men fikk det langt tøffere da BUL gjestet TUIL Arena.

Julia Jonas Andersen sendte bossekopingene i føringen etter 11 minutters spill, men hjemmelaget utliknet ved Emilie Kristiansen etter en drøy halvtime. BUL tok ledelsen på nytt da Therese Vollan Kristensen scoret i andre omgang, og denne gangen klarte ikke TUIL å svare. Damene fra Nordlysbyen forsvarte seg godt og kunne juble for en meget sterk borteseier i Tromsdalen.

BUL startet med følgende lag:

Irene Pettersen - Nora Pernille Hindenes Ingilæ, Veronika Hansen, Mari Ek Esjeholm, Eirun Elise Lorentsen Lyngedal - Johanne Bjørnå, Therese Vollan Kristensen, Lea Hunsdal Falsen, Julia Jonas Andersen - Alexandra Lund Martnes, Stine Haugen Suhr