Hamret inn 12 mål mot Bjørnevatn

BULs fotballherrer var i scoringshumør i søndagens hjemmekamp.

Nicolai Skorpen Stokvik banket inn fire scoringer i søndagens hjemmekamp mot Bjørnevatn.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

BUL - Bjørnevatn 12-0:

Alta IFs rekruttlag og Bjørnevatn delte poengene da lagene møttes i SmartDok Arena på lørdag. Oppgjøret endte 2-2, og det var unggutten Tobias Vonheim Norbye som scoret begge målene for hjemmelaget.

Søndag var det topplaget BUL som ventet for Bjørnevatn, og det ble en særdeles kjip affære for gjestene fra Øst-Finnmark. BUL har åpnet sesongen veldig sterkt, og gikk rett i strupen på motstanderen i søndagens match. Nicolai Skorpen Stokvik vartet opp med ekte hattrick før pause. Også lagkameratene bidro sterkt, så BUL ledet hele 7-0 til pause.

Etter hvilen la de på ytterligere fem scoringer slik at sluttresultatet ble 12-0. Skorpen Stokvik satte inn sitt fjerde mål for dagen i andre omgang. Vegard Braaten (3), Stein Arne Mannsverk, Peter Aas, Trym Suhr-Stamnes, Håkon Tverfjeld og innbytter Sigve Arntzen tegnet seg også på scoringslista.

BUL har full poengpott og imponerende 30-1 i målforskjell på sine fire første seriekamper i 4. divisjon denne sesongen. Martin Overviks mannskap leder serien foran Hammerfest og Alta 2. Alta IF-rekruttene har bare spilt tre kamper.