– Vi trenger en ny hall nå! Om noen år kan det være for sent

Ildsjelene innenfor turn og kampsport i Alta er fortvilte. De frykter at flere klubber snart er historie.

Det er mange fortvilte ildsjeler i Alta karateklubb og Alta turnforening som sliter med motivasjonen. Nå håper de at Alta kommune og fylkeskommunen stiller seg positive til deres planer om ny basishall i byen.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

– Vi har vært i dialog med Alta IF om hallprosjektet de planlegger på Aronnes. Det er et flott prosjekt, men det kan ta veldig mange år før det blir en realitet. Vi har ikke tid til å vente så lenge. Medlemstallene stuper, og våre trenere og ledere sliter med å holde motivasjonen oppe. Vi trenger en ny hall nå! Om noen år kan det være for sent, sier Tommy Edvardsen, Vivian Tangen Andersen, Silje Vollan Nilsen og Ariana Olsen fra Alta karateklubb og Alta turnforening.