Runa scoret i comebacket

Lyn vant generalprøven mot Røa.

Runa Lillegård entret banen som innbytter og fastsatte sluttresultatet til 3-1 i treningskampen mot Røa.  Foto: Svein Halvor Moe

sport

Alta-jenta Runa Lillegård (20) har slitt med sykdom i vinter, og dermed ikke fått trent skikkelig eller spilt noen treningskamper.

Men da Lyn møtte 1.-divisjonsklubben Røa i vårens siste treningskamp før serien starter opp hadde Lillegård fått plass i kamptroppen. Hun startet på benken, men fikk noen minutter som innbytter og brukte tida godt.

– Vi slo i dag Røa 3-1 i vår siste test før seriestart. Ekstra hyggelig var det å ha Runa Lillegård tilbake i kamp, og som vanlig trengte hun ikke lang tid på å score. De to andre målene ble scoret av Sofie Tunes og Julie Jorde. Vi er veldig klare for seriestart neste lørdag, skriver Lyn Fotball Damer på sin facebookside.

Lyn møter LSK Kvinner på bortebane i serieåpninga.

Oppdatert: Premierekampen mellom LSK Kvinner og Lyn i Toppserien kommende helg er utsatt. En Lillestrøm-spiller har testet positivt på koronaviruset, skriver NTB.

Romeriksklubbens trener Knut Slatleim bekrefter smittesituasjonen i klubben overfor Romerikes Blad. Den aktuelle spilleren skal ha avgitt den positive virustesten etter en treningskamp mot Kolbotn lørdag. Ifølge Slatleim skal spilleren være symptomfri.

– Hun var i alle fall symptomfri mandag. Det er en belastende situasjon å være i. Derfor er det viktig å presisere at hun ikke har gjort noe som helst galt, sier han.

Hele LSK-troppen skal virustestes tirsdag.

De som har fått status som nærkontakter er satt i karantene. Det gjelder ifølge klubben selv alle som var med på spillerbussen til lørdagens kamp mot Kolbotn. Også de spillerne som ikke var på bussen skal teste seg.