BUL-jentene tok sitt første poeng i gutteserien

Klarte 4-4 borte mot Alta IF 3.

BUL-jentene kunne i helga juble for sitt første poeng i G15-serien. Tirsdag er det klart for ny match.  Foto: Lone Hegg

sport

Alta 3 - BUL J19 4-4:

Som A-sporten skrev i forrige uke har BULs jenter 19-årslag fått sjansen til å delta i en av fylkets to G15-serier denne høsten. Bossekopingene har ingen andre J19-lag å spille mot, så for å få litt etterlengtet matching ordnet Finnmark fotballkrets plass til BUL-jentene i G15 11-er 2. divisjon.


Alexandra & co må spille i gutteserien for å få matching

BULs unge, talentfulle damespillere får ikke lov til å spille 2.-divisjonskamper i år. Men jentene har i det minste funnet et alternativ.


I de første kampene ble det 3-5-tap mot Honningsvåg og 1-2-tap mot Porsanger. I kamp nummer tre, som ble spilt på Villaksbanen på Aronnes sist søndag, endte oppgjøret mellom Alta 3 og BUL J19 uavgjort 4-4.

Jonathan Vonheim Norbye (2), Teo Emanuel Hindenes Ingilæ og Saimon Berhane Kidane scoret målene for hjemmelaget, mens Mia Oskarsson Mannsverk (2), Nora Hegg og Ingvild Toft tegnet seg på scoringslista for de blåkledde fra Bossekop.

– Ifølge BULs hovedtrener Terje Falsen hadde begge lag sine gode perioder der det ble spilt veldig god fotball, skriver Lone Hegg i en mail til A-sporten.

Allerede tirsdag kveld venter en ny match. Også denne spilles på Villaksbanen. Da er det Alta 2 og BUL J19 som skal måle krefter. Sesongen avsluttes med bortekamper mot Bjørnevatn og KIF/HIL 1 lørdag 3.- og søndag 4. oktober.