A-børsen:

– Den eneste av spillerne som representerer en reell trussel

Altaspillerne synker kraftig på børsen etter årets første tap.

  Foto: Alta IF

sport

Spiller

Vurdering

Børs

Grzegorz Flasza (AB)

En rekke flotte redninger en mot en. Gode igangsettinger, men noe mer famlende i feltet. Rygget og ble noe passiv på Hødds andre scoring.

7

Runar Overvik

Skaper en del offensivt med sine gode kast og raske raid, men det hadde sin pris på kontringer. Litt lurvete defensivt denne gangen.

5

Mats Frede Hansen

Helhetsinntrykket dras ned etter at han bommet i et par viktige dueller, der Hødd skaper sine sjanser. Hjemmelaget scoret ett av målene etter en slik situasjon.

4

Øivind Veseth Olsen

Er stort sett solid i duellene defensivt, men klarer ikke å sette sitt preg på kampen offensivt, heller ikke da Alta IF hadde spillemessige overtak

5

Hans Norbye

Er godt med offensivt i tospann med Thomassen gjennom store deler av kampen, men det renner litt ut i sanden Det meste skjer venstresiden. Løper opp det meste defensivt med sin eksplosive hurtighet. Variable pasninger.

5

Morten Gamst Pedersen

Dødballene holder ikke den kvaliteten vi er vant til. Har et par skuddmuligheter, men treffer dessverre ikke på noen av dem. Helt på det jevne.

5

Håvard Nome

Åpner bra, men blir usynlig utover i kampen og blir løpende mye imellom. Setter ikke sitt preg på denne kampen.

4

Christian Reginiussen

Er den eneste av spillerne som representerer en reell trussel mot gjerrige Hødd. Gir alt for å tilrive seg muligheter i boksen og har blant annet en heading i stolpen.

6

Vegard Braaten

Et lite antiklimaks. Flink til å starte i bakrom, men misser alene med keeper i starten. Flink til å hold på ballen, men det er tydelig at touchen er mangelvare. Sliter med å komme seg raskt inn foran mål.

4

Magnus Nikolaisen

Har som vanlige flere gode innlegg, men løpene foran mål mangler fra lagkameratene. Noe unøyaktig i kortpasningsspillet.

5

Svein-Ove Thomassen

Ble for statisk på kanten og kom seg for sent i posisjon foran mål. Kom ikke til sin rett denne gang med sine normalt gode innlegg og pasninger.

4

Vurdert av Frank Halvorsen og Øystein Esjeholm.