– Guttene ønsker bare å spille fotball. De bader gladelig i Antibac før hver eneste trening hvis det gjør at de kan begynne å spille kamper

De lokale trenerne og spillerne i 4. divisjon synes det er tungt å holde trøkket oppe.

BULs hovedtrener Martin Overvik må lete dypt i øvelsesbanken for å skape gode treningsøkter. Fire måneder etter at all kontakttrening ble forbudt har breddefotballspillerne over 19 år fortsatt ikke lov til å være borti hverandre.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Fotball-Norge har lagt et betydelig press på de norske helsemyndighetene og beslutningstakerne i regjeringa. De ønsker full kontakt på trening og mulighet til å komme i gang med seriespill også for de som er eldre enn 19 år i breddefotballen. De har imidlertid ikke lyktes. Enn så lenge er det kun barneidretten og de som er yngre enn 19 år som får lov til vært borti hverandre på treningsfeltet, noe som skaper stor frustrasjon i klubbene, kretsene og fotballforbundet.