Tvinges til endringer

Felix Adrian Jacobsen blir ikke med sørover.

Felix Adrian Jacobsen (til venstre) er ikke med Vidar Johnsen & co til Oslo.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Lørdag ettermiddag spiller Alta IF årets første bortekamp i PostNord-ligaen, og det er topplaget Kjelsås som står på motsatt banehalvdel. Det blir utvilsomt en tøff oppgave for Vidar Johnsens mannskap, som fikk en god start med 1-0-seier hjemme mot Tromsdalen i serieåpninga. Kjelsås slo Senja 2-1 borte i deres første match.

– Vi har en tøff oppgave foran oss. Alta IF har tradisjonelt slitt borte mot Kjelsås, men vi har en sterk og seierssulten spillertropp som ønsker å gjøre noe med den dårlige statistikken. Grzegorz Flasza er klar etter kneskaden han pådro seg tidligere denne uka og er med når vi setter kursen sørover. Det er dessverre ikke Felix Adrian Jacobsen, som har slitt med en skade denne uka, forteller hovedtrener Vidar Johnsen.


Usikker foran Kjelsås-kampen

Alta IFs sisteskanse Grzegorz Flasza skadet seg på mandagstreningen.


Jacobsen startet hjemme mot TUIL for en uke siden. Det betyr at det blir minst én endring på Alta-laget.

– Vi har med 17 spillere sørover. Det har vært veldig bra trøkk på trening denne uka, og noen vil naturlig nok bli skuffa over laguttaket. Men det er mange kamper igjen, så det kommer flere sjanser for de som ikke er med denne gangen, sier Johnsen.


Landslagsspiller fra Latvia er høyaktuell for Alta IF

Alta IF jobber på spreng for å sikre seg underskriften til Nikita Kolesovs (23).