Ny rekord for golfklubben

Hele 96 spillere fordelt på 11 klubber deltar i VM i midnattsolgolf.

Alta golfklubb har rekordmange deltakere med i helgas VM i midnattsolgolf.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Fredag ettermiddag gikk startskuddet for årets utgave av verdensmesterskapet i midnattsolgolf på Kvenvikmoen. Faktisk var de første spillerne godt i gang med dag én av mesterskapet allerede klokken 13.00.

– Vi har hatt folk på venteliste en god stund, og til slutt var det kun to personer som ikke kom med. Det er 96 startende, noe som er ny rekord i antall deltakere i en konkurranse i regi av Alta golfklubb. Det er maks antall personer vi kan ha med, kommenterer daglig leder Roar Johansen.

Nettopp på grunn av dette var golfklubben nødt til å starte tidligere enn før.

– Det er fantastisk moro at det er såpass stor interesse for VM i midnattsolgolf. Denne gangen har vi nærmere 50 deltakere utenfra. 11 ulike klubber fra hele Norge er representert, sier Johansen.

– Jeg vil gjerne understreke at vi tar smittevernet særdeles seriøst denne helga. Mange av deltakerne er sørfra, og det gjør at vi er ekstra oppmerksomme. Ingenting overlates til tilfeldighetene, sier han.

Av den grunn blir det ingen ordinær bankett etter lørdagens runde.