Tok godt vare på sjansen

Pål Even Heggelund scoret to mål i torsdagens treningskamp mot Fløya.

Unge Pål Even Heggelund ble byttet inn og takket for tilliten med to fulltreffere.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Fløya - Alta 0-5:

Torsdag var det klart for Alta IFs første treningskamp etter koronapausen. Vidar Johnsen tok med seg mannskapet sitt til Nordreisa for å møte divisjonskollega Fløya, og det var de blågule fra Nordlysbyen som stakk av med seieren.

Christian Reginiussen ga Alta IF ledelsen etter flott angrepsspill og presist innlegg fra Magnus Nikolaisen. Deretter presenterte Morten Gamst Pedersen seg med en vakker frisparkscoring. Sistnevnte hadde også en suser i stolpen.

Rett etter pause økte Svein Ove Thomassen til 3-0 fra straffemerket.

Unggutten Pål Even Heggelund ble byttet inn midtveis i andre omgang og klinket til med to flotte scoringer. Den første var en god heading på et ganske løst innlegg fra Morten Gamst Pedersen. På 5-0-scoringen fikk han hjelp av Tom Emaus, som gjorde et pent forarbeid på venstresiden før han trillet ballen til Heggelund - som på sin side plasserte ballen nydelig i lengste hjørne.

A-sporten kommer tilbake med mer om kampen på fredag.