Irene vant snøscooter

Irene Pettersen stakk av med førstepremien i Alta IF Håndballs scooterlotteri.

Irene Pettersen fikk overrakt sin splitter nye scooter fra Alta Motorsenter tidligere denne uka.  Foto: Alta IF Håndball

sport

Tidligere Alta IF- og BUL-målvakt Irene Pettersen ble mandag trukket ut som vinner av hovedpremien i Alta IF Håndballs scooterlotteri, opplyser klubben på sine nettsider.

Hun overtok med det eierskapet av en splitter ny Arctic Cat Riot 8000 til en verdi av 159.900 kroner. Premien fra Alta Motorsenter er tilfeldigvis dekorert med blå og gul. Pettersen har egentlig lagt opp, men spilte kamper for BUL senest i fjor. Selv om det er mye blått på scooteren, er Pettersen klar på hvilken klubb som betyr mest for henne.

– Jeg er veldig glad i begge klubbene, men det er jo helt klart Alta IF som står hjertet nærmest, sier hun.

Irene er en ivrig supporter og er stadig vekk å se i hallen også under håndballkamper.

– Jeg var klar over at det var trekning av lotteriet i dag og tullet med kollegaen på jobb om vi ikke skulle vinne oss en snøscooter. Det var virkelig en gladnyhet, så nå skal vi ut og teste premien på lørdag, sa Pettersen.

Beate Berg var den heldige vinneren av en ATV til 34.900 kroner.

– Vi gratulerer til vinnerne og ønsker å sende en stor takk til alle som har kjøpt lodd og støttet klubben, skriver Alta IF på sine nettsider.