Ble utnevnt til hovedtrener

Bryant Lazaro skal lede Øygarden FK denne sesongen.

Bryant Lazaro hadde varierende suksess som Alta IF-trener. Nå skal han lede Øygarden i OBOS-ligaen.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Tidligere Alta IF-trener Bryant Lazaro, som ikke fikk fornyet tillit etter sesongslutt i fjor, ble på nyåret ansatt som ny assistenttrener i 1.-divisjonsklubben Øygarden FK. De overtok plassen som Nest-Sotra hadde i OBOS-ligaen i 2019.

Klubben jobbet deretter lenge med å få på plass en hovedtrener, men offentliggjorde tidligere denne uka at det blir Bryant Lazaro som får ansvaret for laget i 2020. Inn som Lazaros assistent kommer Kristoffer Lie, melder Øygarden fotballklubb.

– Jeg er veldig glad. Jeg er like motivert som jeg har vært siden starten, sier Bryant Lazaro.

– Fokuset fremover blir å implementere den ballbesittende spillestilen vår, og få laget sammensveiset, fortsetter Lazaro, som ennå ikke er ferdig med spillerjakten. Han har blant hentet Mathias Dahl Abelsen, Andreas van der Spa og Kyle Spence - som alle har en fortid i Alta IF - til klubben.

– Vi ser etter noen med litt mer erfaring, som kan sette standarden for de yngre og mer uerfarne spillerne vi har. Vi har en teknisk spillergruppe med veldig gode ferdigheter med ballen. Vi skal få inn noen typer som utfyller dem.