Mener Reginiussen bør starte mot Serbia

TV 2-ekspert vil ha Kristoffer Ajer og Tore Reginiussen i Norges midtforsvar.

Brede Hangeland vil ha Tore Reginiussen inn i det norske førsteelleveren.  Foto: Trond Reidar Teigen, NTB scanpix

sport

Tirsdag er det 37 dager igjen til EM-playoffkampen mellom Norge og Serbia på Ullevaal stadion.

Fulham-spiller Aleksandar Mitrović, som er toppscorer i Championship denne sesongen med så langt 21 mål, er et av Serbias farligste offensive våpen. Norge er avhengig av å stå i mot spissen om de skal gå seirende ut av kampen på Ullevaal, mener TV 2s fotballekspert Brede Hangeland.

Den tidligere midtstopperen og landslagskapteinen mener Kristoffer Ajer er et soleklart valg på den ene midtstopperplassen. Spørsmålet er hvem som skal spille ved siden av ham.

– Jeg er særlig opptatt av utfordringen med Mitrović som sannsynligvis kommer til å være oppspillspunkt og tankspiss for Serbia. Den største duellspilleren vi har er etter min mening Tore Reginiussen. Han er den som i hvert fall er nærmest ved å kunne stå opp mot Mitrović, som omtrent scorer i snitt ett mål per kamp. Han må vi stoppe, og da tror jeg på Reginiussen i den rollen, forklarer Hangeland.

Les hele saken på TV 2s nettsider.