Herjet med Bardu

Micael Lindholm Andersen hamret inn scoringer på løpende bånd.

Micael Lindholm Andersen var ustoppelig i lørdagens oppgjør mot Bardu.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

BUL - Bardu 42-28:

BULs håndballherrer gikk på en skikkelig smell da de møtte TSI på bortebane i serieåpninga. Men etter det har bossekopingene spilte strålende håndball og vunnet samtlige kamper.

Lørdag møtte de Bardu hjemme i BUL-hallen, og selv om det var ganske jevnt de første minuttene gikk det ikke lang tid før hjemmelaget festet grepet. Og det skyldes i stor grad innsatsen til én spiller - Micael Lindholm Andersen.

Bakspilleren spiller vanligvis fast på Alta IFs herrelag i allnorsk seriespill. Men han har vært plaget med en fingerskade denne sesongen, og har derfor ikke fått bidratt så mye i 2. divisjon som ønskelig. Men nå er han på full fart tilbake. BUL er som kjent Alta IFs rekruttlag nå som klubbene samarbeider tett på herresiden, og i lørdagens kamp mot Bardu beviste Lindholm Andersen at han hører hjemme på et høyere nivå.

Eskil Hove leverte en god forestilling i BUL-hallen på lørdag.  Foto: Karl Eirik Steffensen

Totalt ble det 14 scoringer på den fotrappe bakspilleren, og han bidro dermed sterkt til at BUL vant komfortabelt 42-28. Bossekopingene topper nå 3. divisjon avdeling 2 med åtte poeng på fem kamper. Harstad og TSI følger på de neste plassene. De har begge seks poeng, men kun spilt henholdsvis tre og fire kamper.

BULs øvrige mål ble scoret av Erlend Strøm Johnsen 8, Eskil Hove 5, Marius Skaufel Hindbjørgmo 4, Ola Hanssen 4, Torkel Haraldstad Hanssen 3, Andreas Ringen 2, Halvard Heimtun 1 og Johan Thomas Nilsen Lantto 1.