Sjanseløs i prologen

Davos skulle bli vendepunktet for Finn Hågen Kroghs svake sesongstart. I stedet ble det et mareritt.

Finn Hågen Krogh får det ikke til å stemme i langrennssporet for tiden.  Foto: Terje Pedersen, NTB scanpix

sport

Ting har definitivt ikke gått på skinner for Finn Hågen Krogh så langt i år. Derfor dro han tidlig til Davos for å lade opp til helgas sprintrenn i fristil. Skistjernen fra Tverrelvdalen har gjort det veldig bra i Davos før, men denne gangen fikk ikke 29-åringen det til å stemme.

Krogh maktet ikke å få opp tempoet på prologen og havnet helt nede på 57. plass. Kun de 30 beste fikk plass i kvartfinalene. Han var 9,57 sekunder bak franske Lucas Chanavat, som klinket til med bestetid foran Erik Valnes og Håvard Solås Taugbøl.

Også Johannes Høsflot Klæbo, Sindre Bjørnestad Skar og Emil Iversen klarte å kvalifisere seg, mens nevnte Finn Hågen Krogh, Pål Golberg og Mattis Stenshagen kom til kort.