Sjanseløs i semifinalen

Finn-Hågen Krogh må se sprintfinalen fra sidelinja.

Finn-Hågen Krogh kjempet hardt, men klarte ikke å ta seg videre fra semifinalen.  Foto: Berit Roald, NTB scanpix

sport

Sesongens første nasjonale konkurranserenn arrangeres på Beitostølen denne helga, og først ut er sprintrenn i klassisk stil. Finn-Hågen Krogh tok seg greit videre fra prologen, men måtte slite mer i kvartfinalen. Her ble han nummer tre i sitt heat. Tiden var imidlertid god nok, og Krogh kvalifiserte seg for semifinale.


Krogh tok seg videre fra sprintprologen

Sesongen er i gang for Norges beste langrennsløpere.


Her fikk tverrelvdalingen det svært tøft. I heat med blant andre Johannes Høsflot Klæbo og Erik Valnes gikk det fort unna, og Krogh ble liggende bakerst gjennom mesteparten av distansen. På oppløpet tok han seg forbi franske Richard Jouve, men hadde ingen mulighet til å klatre ytterligere på lista. Han endte på femteplass, mens Valnes og Høsflot Klæbo tok seg videre til finalen.