Starter mot Malta

Tore Reginiussen og Kristoffer Ajer danner igjen stopperpar for Norge.

Tore Reginiussen i duell med Alexander Sørloth under landslagets trening på Ullevaal. 33-åringen har veldig lyst til å avslutte landslagskarrieren med EM-sluttspill til sommeren. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix  Foto: Vidar Ruud

sport

Landslagssjef Lars Lagerbäck har tatt ut det norske laget som møter Malta i EM-kvaliken mandag kveld. Ørjan Nyland, Jonas Svensson, Birger Meling og Mats Møller Dæhli starter. De fire er nye i førsteelleveren siden forrige kvalkamp hjemme mot Færøyene (4-0) fredag.

Lagerbäck lar blant andre stjernekeeperen Rune Almenning Jarstein hvile. Svensson kommer inn for Omar Elabdellaoui på høyrebacken, mens Birger Meling erstatter Haitam Aleesami på motsatt back. På venstrekanten tar Mats Møller Dæhli posisjonen Ole Selnæs startet i mot Færøyene.

Tore Reginiussen og Kristoffer Ajer danner igjen stopperpar. Alexander Sørloth og Joshua King fortsetter som spissduo, mens Iver Fossum, Markus Henriksen og Sander Berge får fornøyet tillit på midtbanen.

EM-kvalifiseringens gruppe F er allerede avgjort, så Norge har lite å spille for i bortekampen på Malta. Slik ser Norges startellever (4-4-2) ut:

Ørjan Nyland – Jonas Svensson, Tore Reginiussen, Kristoffer Ajer, Birger Meling – Iver Fossum, Markus Henriksen, Sander Berge, Mats Møller Dæhli – Alexander Sørloth, Joshua King.