– Vi må opptre profesjonelt

Alta IFs fotballherrer kan ikke bli bedre enn nummer seks. Men det betyr ikke at sesongen er over.

Alta IFs toppscorer Guyon Philips forlater trolig klubben etter denne sesongen. Han har fått lite spilletid i høst etter en krangel med hovedtrener Bryant Lazaro.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

– For oss er sesongen på mange måter over ettersom vi ikke kan bli verken bedre eller dårligere enn nummer seks. Men det det har vært veldig viktig for oss å holde oppe trøkket helt til siste match er spilt. Denne helga møtte vi et lag som kjemper om opprykk, mens vi neste helg skal møte Senja som slåss for å unngå nedrykk. Det er viktig for oss å vise de andre lagene i avdelingen respekt og opptre profesjonelt i de siste, avgjørende kampene. Derfor gir vi full gass på treningsfeltet også denne uka og har fullt fokus på Senja-kampen, sier sportslig koordinator i Alta IF Fotball, Rune Berger.