Fikk juling av serielederen

Overmakten ble for stor også i søndagens bortekamp.

FIKK DET TØFT: Aleksander Maisenhølder & co gikk på en smell borte mot Vålerenga.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Vålerenga - Alta 42-27:

Lørdag tapte Alta IFs håndballherrer 33-41 borte mot Nordstrand. Søndag var det en ny sjanse for Alta-guttene å ta sesongens første seier i 2. divisjon, men gjestene fra nord fikk det i tøffeste laget mot serieleder Vålerenga. Hjemmelaget ledet 18-13 til pause og vant til slutt 42-27 i Jordalhallen.


Åttemålstap i Oslo

Alta IFs håndballherrer gikk poengløse av banen borte mot Nordstrand.


Aleksander Maisenhølder, Ole Nikolai Hætta og Sigve Åkerøy Pettersen var Alta IFs mestscorende spillere med fire nettkjenninger hver. De øvrige målene ble scoret av Kristian Karlstrøm 3, Rikard Hanssen 3, Henning Rushfeldt 2, Torkel Haraldstad Hanssen 2, Andreas Bjørkmann 2, Matias Skaufel Hindbjørgmo 1, Ask Mikkelsen 1 og Niclas Lindholm Andersen 1.