Seriemester for andre år på rad

BUL-veteranene tok 39 av 42 mulige poeng og vant serien med god margin.

CHAMPIONS: BULs Retro-lag var også i år det klart beste laget i 5. divisjon menn avdeling vest.  Foto: Bossekop UL Fotball Herrer

sport

BUL 3 - Kautokeino 8-4:

Bossekop UL Retro (BUL 3) avsluttet årets sesong med nok en målrik affære, og sikret samtidig lagets andre seriegull i 5. divisjon menn avdeling vest på like mange sesonger da Kautokeino ble slått 8-4 hjemme på Coop-banen tirsdag kveld.

Som i fjor var det ingen som kunne hamle opp med veteranene fra Altas vestkant. At de i år hadde forsterket laget med målkongen Vegard Braaten gjorde det ikke lettere for konkurrentene. Den tidligere eliteseriespissen banket inn fem mål i tirsdagens oppgjør, og kan dermed vise til imponerende 41 scoringer på 13 kamper i år.

KLAR SEIER: BUL 3 vant seriegull i 5. divisjon. De tapte kun én kamp, og det var mot serietoer Rafsbotn IL.  Foto: Skjermdump NFF

Også Ole-Christian Stamnes, Nicolai Skorpen Stokvik og Alf Harald Johansen fant veien til nettmaskene. Andres Giraldo (2), Nils Erik Oskal og Mikkel Josef Isaksen Eira scoret for gjestene fra Kautokeino.

Også Rafsbotn IL var i aksjon tirsdag kveld. De slo Tverrelvdalens andrelag 5-2 på Sparebank1 idrettspark, og tok med det sesongens tiende seier. De endte på andreplass - syv poeng bak serievinner BUL Retro. Ettersom BULs herrelag spiller i 4. divisjon kan ikke BUL Retro rykke opp, noe som betyr at Rafsbotn IL enten skal spille kvalifisering mot de andre avdelingsvinnerne, eller vil få tilbud om direkte opprykk til 4. divisjon.

Om Rafsbotn IL ønsker opprykk er en annen sak. A-sporten kommer tilbake med mer om dette senere denne uka.