Fra brutalt cuptap til Lerøy-kvalik

Alta IFs 18-åringer kjemper om avansement til Lerøyserien hjemme i Altahallen denne helga.

STORT TALENT: Sigve Åkerøy Pettersen har vist meget lovende takter både for G20- og A-laget den siste uka. Til helga skal han prøve å skyte Alta IFs 18-årslag til plass i Lerøyserien.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Det ble som ventet ingen spesielt  jevn og spennende cupbatalje i Altahallen da Alta IF og eliteserielaget Follo HK møttes i norgesmesterskapets tredje runde onsdag kveld. Hjemmelaget scoret riktignok oppgjørets første mål, men det tok ikke mange minuttene før gjestene, som rykket opp i landets øverste divisjon forrige sesong, hadde opparbeide seg en komfortabel ledelse. Den ga de aldri fra seg. Follo ledet 20-9 til pause og økte til 39-18 etter hvilen. Alta IFs assistenttrener Kai Erik Bull hadde håpet på en litt bedre prestasjon, men var på ingen måte skuffet.