Fortsatt på tabelltopp

Tverrelvdalens fotballherrer vant komfortabelt hjemme mot Nordlys.

SUPERINNBYTTER: Joachim Fossmo scoret et flott mål i sluttminuttene og trygget TILs seier mot Nordlys.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

TIL - Nordlys 6-2:

Onsdag ble det spilt fem kamper i 4. divisjon menn, og på Sparebank1 idrettspark møttes serieleder Tverrelvdalen og bunnlaget Nordlys. TIL har vært meget solide på eget kunstgress denne sesongen, og hadde ikke avgitt poeng før jumboen fra Karasjok gjestet bygda. Det gjorde de heller ikke denne gangen.

Hjemmelaget ledet 4-0 før gjestene fra indre strøk reduserte. Så økte innbytterne Jørgen Nord og Joachim Fossmo til 6-1 før Nordlys igjen fikk en redusering helt i sluttminuttene. Flere mål ble det ikke, og TIL innkasserte tre poeng og har fortsatt perfekt hjemmestatistikk med 18 poeng av 18 mulige og imponerende 40-10 i målforskjell.

Også BUL og Alta IFs rekruttlag hadde hjemmekamper onsdag kveld. BUL klinket til med en sterk 4-3-seier over Honningsvåg på Coop-banen og nærmer seg en topp seks-plassering. Alta 2, som tapte 2-3 borte mot Honningsvåg i forrige uke, gikk på et surt 0-1-tap mot HIF/Stein i Finnmarkshallen. Alta 2 har mistet toppscorer Vebjørn Atle Skorpen til Tverrelvdalen og Marco Mauno Johannessen til Skjervøy, og sliter nå med å matche de beste lagene.

Tverrelvdalen har for øvrig også hentet BULs talentfulle angrepsspiller Pål Even Heggelund i sommer.

Porsanger slo Indrefjord 3-0 på bortebane og er fortsatt ett poeng bak serieleder Tverrelvdalen. TIL og PIL har henholdsvis 31 og 30 poeng på sine 13 første seriekamper. HIF/Stein følger på tredjeplass med 29 poeng. A-sporten har ikke fått opplyst resultatet i oppgjøret Tana - Kirkenes.