Eventyret tok slutt

Ghanesiske Kharis Sports Academy ble for sterke for Alta IFs tapre unggutter.

GOTHIA-SUKSESS: Alta IFs G18-lag kunne juble for avansement til kvartfinalen fredag formiddag. Her ble det tap mot Kharis Sports Academy.  Foto: Tore Mannsverk

sport

Alta IF var det eneste skandinaviske laget som tok seg videre til kvartfinalene i G18-klassen i Gothia cup. Det skjedde fredag formiddag, da Jørgen Hammari scoret kampens eneste mål i oppgjøret mellom Alta IF og amerikanske Norcal Premier DPD.


Klare for kvartfinale

Jørgen Hammari ble matchvinner for Alta IF i sluttminuttene.


Noen få timer senere var det klart for kvartfinale mot Kharis Sports Academy, og for første gang i turneringen gikk Roger Hammaris gutter målløse av banen. Ghaneserne scoret to ganger og tok seg videre til semifinale med 2-0 over Alta IF.

Dermed er samtlige Alta-lag slått ut av turneringen.