Storebror tok siste stikk

Ingen brodelig poengdeling for Tore og Mads Reginiussen.

Tore Reginiussen (til høyre) kunne juble til slutt.  Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

sport

Det ble spennende til siste slutt da Rosenborg og Ranheim møttes torsdag kveld, begge lag anført av en Reginiussen. Alexander Søderlund sikret tre poeng for Rosenborg da han stupheadet inn 3-2 på tampen.

Tore & Co tok siste stikk, men Mads Reginiussen var som vanlig sentral for Trondheims lillebror i fotballen. Reginiussen hadde målgivende pasning til begge målene til Ranheim. En fantastisk vending ble ledsaget av en pasning til innbytter Ivar Sollie Rønning, en utligning til 2-2 fem minutter før slutt.

KAPTEINEN: Mads Reginiussen sto for to målgivende pasninger.  Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Det hjalp imidlertid ikke. Roseborg avgjorde kampen helt mot slutten og fikk dermed tre viktige poeng i lokalderbyet.