Fem strake for BUL

BULs fotballherrer har slått knallhardt tilbake etter en svak start på sesongen.

MYE Å JUBLE FOR: BUL-guttene har scoret 22 mål på sine fem siste kamper. Alle har endt med seier.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

BUL - Bjørnevatn 7-0:

Topplagene fra Øst-Finnmark trives dårlig i Nordlysbyen. For et par uker siden var Kirkenes på besøk, og da tapte KIF både mot BUL og Alta IFs rekruttlag.

Denne helga var det Bjørnevatn som gikk på en lignende smell. De tapte 0-5 mot Tverrelvdalen på lørdag, og noe overraskende gikk det enda verre da BUL var motstander på søndag. Bossekopingene fulgte opp de mange gode resultatene den siste tiden, og ga seg ikke før de hadde puttet syv baller i nettet bak Bjørnevatn-målvakt Aleksander Ekimov Olsen, som altså endte opp med 12 baklengsmål på to kamper.


Bikket 50 scoringer i seriekamp nummer ni

Tverrelvdalens fotballherrer virker uslåelige på eget kunstgress.


BUL har virkelig funnet formen etter bare ett poeng på sine fire første kamper. Nå har de vunnet fem på rad, og har imponerende 22-3 i målforskjell på disse fem kampene. De har også holdt nullen i to kamper på rad.

– Vi er virkelig i flytsonen nå. Offensivt har vi vært gode hele veien, men nå har vi også fått strammet opp det defensive, og det gir resultater. Det er morsomt å henge med i kampen om de gjeveste plasseringene. Allerede på onsdag får vi en ny mulighet til å ta poeng. Da gjester HIF/Stein Coop-banen i Bossekop, forteller Sondre Andersen, som trener BUL-herrene sammen med Jon-Steinar Eriksen.

Målene i søndagens 7-0-triumf ble scoret av Mathias Nikolai Nyberg (3), Arve Lorentsen Lyngedal, Thomas Skarshaug Pedersen og Eimund Larsen. I tillegg scoret en uheldig Bjørnevatn-spiller selvmål.


Knepen borteseier

Hikmat Nazari ble matchvinner mot Tana.