Strålende NNM-oppladning

Vant hver sin klasse i Sverige.

VANT HVER SIN KLASSE: Motocrossbrødrene Mats og Marius Berg imponerte stort i Sverige sist helg.  Foto: Privat

sport

Brødrene Mats og Marius Berg leverte strålende kjøring i den svenske Nordcupen sist helg.

– Arrangøren avlyste NM-runden i Tønsberg, så vi satte kursen mot Gällivarre og Nordcupen. Mats var involvert i en krasj i første heat og måtte innom depoet en tur, men leverte en rå oppkjøring og satte helgens tredje beste rundetid av alle. Så vant han de neste tre heatene og dermed MX2 U17-klassen sammenlagt, forteller pappa Kay Roger Berg.

– Marius leverte på sin side bunnsolid kjøring i MX2-klassen. Med én andreplass og tre heatseire vant han sammenlagt. Alt i alt er vi kanonfornøyde med kjøringen. Fin flyt og full pott i Sverige var en fin oppladning til NNM-løp i Lakselv og Alta neste helg, avslutter han.

Også Edvard Oliver Simensen deltok i Gällivarre. Han kjørte inn til åttendeplass i klasse MX2 U17.