Vurderer klubbytte denne sommeren

Han dundrer inn mål i 4. divisjon, men får få sjanser på A-laget. Nå vurderer Vebjørn Atle Skorpen en overgang til Tverrelvdalen.

BYTTER KLUBB? Vebjørn Atle Skorpen har scoret 14 mål på syv kamper for Alta 2 denne sesongen, men fått minimalt med spilletid på A-laget. Nå tyder mye på at han melder overgang til Tverrelvdalen.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Han varmet opp og var klar som innbytter da Alta IFs førstelag spilte 2-2 borte mot Asker mandag denne uka. Men som så mange ganger før ble det med oppvarmingen for Vebjørn Atle Skorpen. Trenerduoen Bryant Lazaro og Andreas Markussen fant ikke plass til angrepsspilleren i oppgjøret der kun Gustav Severinsen ble brukt som innbytter. Skorpen, Andreas Fossmo og reservekeeper Maris Eltermanis ble sittende på benken gjennom hele matchen.