Utlignet før pause

Alta IF ble rundlurt to ganger, men utlignet til 2-2 før pause.

Magnus Nikolaisen  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Alta IF holder følge med Asker på Føyka stadion, takket være en lekker utlignet av Magnus Nikolaisen etter 45 minutters spill.

I den vanskelige bortekampen hadde Alta IF defensive problemer det første kvarteret. To ganger ble forsvaret rundlurt på enkelt vis. Asker gikk opp til 1-0 etter ti minutter, før kampen eksploderte de neste fem minuttene. Først utlignet Kyle Spence etter nydelig forarbeid av spissen Guyon Phillips.

Asker gikk opp til 2-1 like etter, før kampen gikk inn i  en halvtimes dvale. Etter 45.30 fikk Alta IF sin viktige utligning. Magnus Nikolaisen fikk en følsom pasning fra Christian Reginiussen, fintet vekk forsvarsspilleren og satte ballen i mål på lekkert vis med venstrefoten.

Altaposten kommer med en oppdatering etter andre omgang i Asker.