Alta 2 overtok serieledelsen

Ny målfest i Finnmarkshallen for Alta IFs rekruttlag.

RÅSTERKE HJEMME: Alta 2 har vunnet alle sine hjemmekamper så langt i år.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Alta 2 - KIF 7-0:

Kirkenes hadde ikke tapt en eneste kamp før de reiste til Alta for å møte BUL og Alta 2 denne helga. Lørdag kom sesongens første KIF-nederlag da BUL tok en sterk 3-1-seier på eget kunstgress. Søndag var det Alta IFs rekruttlag som var motstander.


Sjokkerte topplaget

KIF var ubeseiret på sine fem første kamper. Så møtte de BUL.


Alta 2 har scoret et mildt sagt imponerende antall mål på hjemmebane denne sesongen, og fulgte opp med en ny målfest mot Kirkenes. Rekruttene ga seg ikke før de hadde satt syv baller i nettet bak gjestenes fortvilte målvakt. A-sporten kommer tilbake med målscorerne når dette legges ut på fotball.no.


Hamrer inn scoringer

Vebjørn Atle Skorpen vartet opp med sitt andre hattrick for året da Honningsvåg ble slått.


Med syv nye hjemmescoringer har Alta 2 funnet veien til nettmaskene 38 ganger på sesongens syv første kamper. 35 av disse har kommet på hjemmebane. Med 32 plussmål overtok Alta 2 serieledelsen i 4. divisjon etter søndagens triumf.

SPENNENDE: Bare målforskjellen skiller de fire beste lagene i 4. divisjon.  Foto: Fotball.no

Tverrelvdalen, som bare klarte 4-4 borte mot Tana på lørdag, er på andreplass. Så følger Bjørnevatn og Porsanger. Alle disse fire lagene har 16 poeng. Bjørnevatn har én kamp til gode på de øvrige topplagene i divisjonen.

Matchen mellom Alta 2 og KIF var den eneste i 4. divisjon på søndag. Tirsdag i neste uke møtes Nordlys og Porsanger, mens Indrefjord - BUL spilles på onsdag.

Neste helg spilles følgende kamper: BUL - Tana (lør), Porsanger - Alta 2, Sørøy Glimt - Honningsvåg og Kirkenes - HIF/Stein.