Sjokkerte topplaget

KIF var ubeseiret på sine fem første kamper. Så møtte de BUL.

SCORET TO GANGER: Aleksander Kjellmann sørget for at BUL ledet 2-0 til pause.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

BUL - KIF 3-1:

Mens Bossekop ULs unggutter hadde fått en vanskelig start på årets sesong, var situasjonen ganske anerledes for Kirkenes. De sto oppført med fire seire og én uavgjort på sine fem første kamper, og ville med tre poeng mot BUL klatre til andreplass på tabellen. BUL hadde på sin side bare vunnet én match på fem forsøk før KIF gjestet Coop-banen på Breverud.

Hjemmelaget fikk en pangstart på matchen da dommeren pekte på straffemerket etter åtte minutters spill. Nykommer Aleksander Nygård Kjellmann var sikkerheten selv og sendte BUL i føringen. Samme mann økte til 2-0 etter en knapp halvtime, og stillingen sto seg til pause.

SIKRET SEIEREN: Trym Suhr-Stamnes fastsatte sluttresultatet til 3-1.  Foto: Karl Eirik Steffensen

Audun Grønbech Bednarczyk tente et håp med sin redusering etter 53 minutters spill, men det ble kjapt slukket av den talentfulle unggutten Trym Suhr-Stamnes, som satte inn 3-1 rett etter KIF-scoringen. Både BUL og Kirkenes hadde flere muligheter, men det ble ingen flere mål. Dermed kunne hjemmelaget og deres supportere juble for en sterk hjemmeseier og tre poeng.

I en annen 4.-divisjonskamp møttes Tana og Tverrelvdalen. Oppgjøret endte uavgjort 4-4. TIL leder serien foran Bjørnevatn og Porsanger. Samtlige tre lag har 16 poeng. Bjørnevatn har én kamp mindre spilt enn TIL og PIL.

Andre resultater: Sørøy Glimt - Bjørnevatn 1-2 og Honningsvåg - Nordlys 7-1.

Alta 2 møter Kirkenes i Finnmarkshallen på søndag. Kampen starter klokken 13.00.

SKAPTE MYE TRØBBEL: Aleksander Kjellmann ble kåret til BULs beste spiller i hjemmekampen mot KIF.  Foto: Karl Eirik Steffensen