Bryant Lazaro:

– Den beste keeperen i 2. divisjon

Daniel Rojas har vært Alta IFs beste spiller så langt denne sesongen i følge A-sportens spillerbørs. Alta IF trener Bryant Lazaro roser sesongstarten til sisteskansen sin.

BEST SÅ LANGT: Daniel Rojas har stått som en vegg i Alta-buret i starten av sesongen. Spanjolen har sanket 28 poeng på A-sportens spillerbørs etter fire kamper, noe som er desidert flest poeng. Her etter 0-2 tapet mot Kjelsås forrige helg.  Foto: Stian Kristoffer Sande

sport

– Daniel er den beste keeperen i PostNord-ligaen. Jeg har visst helt siden første dag jeg kom hit, at Daniel ville være en av våre viktigste spillere. Han har allerede reddet mange 100 prosent sjanser som burde resultert i mål denne sesongen. Han er også helt i toppsjiktet når det kommer til «shotstopping». Vi er heldige som har han i stallen vår, og gleder oss til å se han bli enda bedre, sier Alta-trener Bryant Lazaro om sisteskansen.