– Det blir førstemann til mål i Levi

27 poeng skiller Andreas Nygaard og Petter Eliassen i Ski Classics før alt avgjøres i Levi neste helg.

TETNER SEG TIL: Andreas Nygaard beholdt så vidt den gule ledertrøya etter å ha kommet i mål syv plasser bak Petter Eliassen i Reistadløpet. Neste helg braker langløpsgigantene sammen om hvem som blir den gjeve vinneren av årets Ski Classics.   Foto: Visma Ski Classics

sport

– Det ble litt som jeg fryktet. Jeg hadde håp om å være hakket bedre opp den første lange bakken og henge med tetgruppen, men greide det akkurat ikke. Resten av løpet gikk jeg og var litt forbannet over det, sa Andreas Nygaard til NRK etter målgang av Reistadløpet. Nygaard ble tidlig hektet av, og gikk inn til en 12.-plass, men forsvarte ledertrøya. Tre minutter og 27 sekunder bak vinneren Mikael Gunnulfsen.