Klæbo og Iversen går lagsprinten

Ingen overraskelse fra landslagsledelsen angående søndagens lagsprint.

Johannes Høsflot Klæbo under sprinten i ski-VM torsdag.  Foto: Terje Pedersen, NTB scanpix

sport

Det blir som ventet Johannes Høsflot Klæbo og Emil Iversen som går søndagens lagsprint i ski-VM.

Uttaket ble enkelt etter at de to var de eneste norske som nådde torsdagens finale. Finn-Hågen Krogh røk ut i kvartfinalen, men ville neppe vært aktuell selv med en bedre plassering. Lagsprinten går nemlig i klassisk stil.

– Johannes og Emil går lagsprinten. Det har vi ikke lagt skjul på. Men det kan bli et takras for Emil, og det kan dukke opp en alvorlig situasjon som oppstår i lørdagen skiathlon som gjør at vi må ta et grep. Sindre Bjørnestad Skar er reserve, sa sprinttrener Arild Monsen etter torsdagens gulldag i Seefeld.