Kjempet tappert

Alta IF-damene var nære poeng i hjemmemøtet med TSI.

KJEMPET GODT: Alta IFs håndballdamer leverte en god kamp i Altahallen.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Alta IF - TSI 22-25:

Lørdag formiddag sørget BULs håndballdamer for at TSI ikke lenger er ubeseiret denne sesongen. De vant 26-23 i BUL-hallen.

Noen timer senere var det Alta IF sin tur å møte Tromsø-studentene. Oppgjøret i Altahallen var jevnt, spesielt i siste del av matchen. Gjestene ledet 13-9 til pause, og den avstanden ble mindre i andre omgang. Lagene var likt en kort periode. Men helt mot slutten klarte TSI å rive til seg overtaket igjen, og vant med tre mål.

SCORET SEKS MÅL: Maria Brox Fjellheim var god både offensivt og defensivt.  Foto: Karl Eirik Steffensen

TSI holder dermed tritt med serieleder BUL. De er to poeng bak, men har én kamp til gode på Vebjørn Slettlis jenter. BUL kan øke forspranget til fire poeng dersom de slår TSI 3 på søndag. Den kampen starter klokken 12.30. Alta IF har også en kamp til denne helga. De møter TSI 2 søndag klokken 10.00.

Alta IF slo for øvrig TSI 3 hele 30-5 tidligere på lørdagen.

Amanda Brendgen var Alta IFs mestscorende spiller i lørdagens andre kamp med syv mål. Maria Brox Fjellheim scoret seks ganger. I oppgjøret mot TSI 3 var det Kaja Brun Johansen og Maria Brox Fjellheim som var Alta IFs mestscorende spillere med syv scoringer hver.