Klar for Slovenia

... og kamp om å bli med på VM-laget.

NÆR VM-PLASS: Anna Odine Strøm får etter alle solemerker plass på det norske VM-laget.  Foto: Terje Bendiksby, NTB scanpix

sport

Både Maren Lundby, Anna Odine Strøm og Silje Opseth blir med til verdenscupen i Ljubo i Slovania og synes å være VM-bankers for laghoppingen i VM. Det endelige VM-uttaket gjøres riktignok etter rennene i Oberstdorf neste helg, men i øyeblikket virker det meste klart.

Duoen Ingebjørg Bråten fra Etnedal og Karoline Røstad fra Skogn kjemper imidlertid om den siste plassen på det norske laget i den ekstrainnsatte lagkonkurransen i Seefeld-VM.

Bråten har vært fast inventar i årets World Cup, mens Røstad har meldt seg på den siste tiden. Begge er tatt ut til helgens renn i Slovenia og der står mye på spill

–  Vi har funnet plass til både Ingebjørg og Karoline i helgen. De kjemper om den siste plassen i lagkonkurransen under ski-VM, sier landslagssjef Christian Meyer foran helgens World Cup-renn i Ljubno.

Det er to individuelle renn og én lagkonkurranse på programmet i Slovenia. Det er ikke uvanlig at 7-8000 tilskuere tar turen til bakken, heter det i en pressemelding fra skiforbundet.